Persondata- og cookiepolitik

Persondata

Når du laver en bestilling på janegarn.dk har vi brug for oplysninger for at gennemføre din ordre. Oplysningerne bruges udelukkende til behandling af din ordre. Når du handler hos os har vi brug for:

Dit navn, adresse, telefonnummer og din emailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos JBgarn (cvr. 39629585) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Det er vigtigt for os at pointere, at alle dine personlige oplysninger, som registreres hos JBgarn, opbevares på betryggende vis, og kun er tilgængelige for betroede medarbejdere hos JBgarn. Den dataansvarlige for www.janegarn.dk er butiksindehaver Jane Brodersen.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med et helt eller delvist salg af virksomheden.

Eventuel videregivelse af data vil altid ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig.

Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger.

Henvendelse omkring vores persondatapolitik rettes til info@janegarn.dk.

Hos JBgarn er dine personlige kontaktoplysninger fortrolige, og vi garanterer og sikrer, at ingen andre vil få adgang til dem.

Cookies

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning).

Her har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem:

janegarn.dk anvender ”cookies”, som er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tablet, med det formål at genkende den, huske dine indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte sporing af statistik, livechat og andre funktioner på websitet.